Selecteer een pagina

beheer je wachtwoordenDe kans is heel groot dat jij nog niet de baas bent over je wachtwoorden aangezien de meeste mensen hun wachtwoorden op een verkeerde manier gebruiken. Om het begrip ‘baas over je wachtwoorden’ beter te begrijpen wat uitleg.

Feitelijk is iedereen de baas over zijn eigen wachtwoorden, of dit nu weldoordachte wachtwoorden zijn of niet. Maar je bent pas echt een baas als je het beheer van al je inloggegevens hebt opgeschaald naar een niveau waarbij hackers en mensen met slechte bedoelingen geen schijn van kans maken.

Neem jij je online privacy en bescherming wel serieus genoeg?

Dat wil zeggen dat je je privacy en online veiligheid heel serieus neemt, mede omdat je bewust bent van de gevaren die op de loer liggen en de schade die er kan ontstaan wanneer je onzorgvuldig omgaat met wachtwoorden en je privacy.

Neem de big data industrie en het algemene geloof van mensen dat ondanks ze een stukje van hun privacy weggeven de big tech organisaties wel heel secuur omgaan met gevoelige informatie zoals jouw persoonlijke gegevens.

Datalekken zijn schering en inslag.

online privacyNiets is minder waar, regelmatig komen grote techgiganten in het nieuws met datalekken die hebben plaatsgevonden en soms wel miljoenen gebruikers gegevens gestolen zijn. Niemand weet waar deze data terecht komt en vaak staat deze data online te koop en kunnen kwaadwillenden op deze manier ook jouw informatie achterhalen.

Ervan uitgaande dat jij je wachtwoorden game niet op orde hebt en voornamelijk steeds hetzelfde of op elkaar lijkende wachtwoord gebruikt is dit dus een groot risico. Dit is waar een wachtwoordmanager orde op zaken komt stellen en waarmee jij pas echt de baas over je wachtwoorden kunt worden. Laten we als voorbeeld hierin de beheer software van het toepasselijk genaamde Password Boss.

De baas over je wachtwoorden met een wachtwoordmanager.

Password Boss is een wachtwoordmanager waarmee je al je inloggegevens en accounts kunt beheren in een super veilige omgeving. De software kun je op al je apparaten installeren en gebruiken zodat je altijd alle nodige informatie binnen handbereik hebt. Zo helpt de app je met het beheren van alle wachtwoorden voor elk account. Het maken van nieuwe unieke sterke wachtwoorden voor elk nieuw account of desgewenst bestaande accounts.

Je kunt door nog maar een ‘hoofdwachtwoord’ te onthouden inloggen of  met gezichtsherkenning en of vingerafdrukscanner inloggen voor een nog veiligere manier van omgaan met je wachtwoorden. Vanuit hier kun je op alle websites en apps waar je een account met inloggegevens voor nodig hebt inloggen met een klik.

Premium functies voor nog makkelijker gebruik.

datalekkenDit is in principe de basisfunctie van een wachtwoordmanager zoals Password Boss. Daarnaast zijn er nog tal van functies die je helpen om je privacy en online beveiliging te upgraden. Neem hierbij bijvoorbeeld een VPN dienst of een van de wachtwoordmanagers met een ingebouwde VPN service zoals NordPass en je bent nog beter beschermt tegen onder andere de Big data bedrijven en kwaadwillende op het internet.

Hier kun je Password Boss gratis downloaden en of zien wat de andere functies van de app zijn wanneer je een betaald account neemt. Ook vind je op deze website enkele andere van de beste wachtwoordmanagers en VPN diensten. Zo weet je zeker dat je een goede stap in de richting van ‘de baas zijn over je wachtwoorden’ zet. viadennis.nl