Selecteer een pagina

Het tijdperk van big data is voorbij. Overal zwemmen IT-managers in een zee van informatie en nu beginnen ze de tools, de vaardigheden van de IT-supervisor en de training van de IT-supervisor te krijgen die hen zeker in staat zullen stellen te begrijpen wat ze hebben. Het komt erop neer dat er een extra probleem is dat op hetzelfde moment is gekomen en op dit moment is er geen duidelijk antwoord op hoe precies het beste kan worden gezorgd: precies hoe al die gegevens te ondersteunen.

Wat is hier de big deal?

Vroeger, toen de omvang van de gegevens die uw IT-manager u moest laten beheren, nog steeds kon worden afgehandeld, werd uw team bij het verkrijgen van nieuwe gegevens opgenomen in uw bestaande back-upstrategie Big Data (IT). . Op een bepaald moment laat in de nacht werd er een back-up uitgevoerd en je herkende ook constant dat als er iets ergs met je nieuwe informatie gebeurde, je het daarna eenvoudigweg kon herstellen van de back-up die je had gemaakt.

Dat is echter allemaal veranderd omdat we in een periode van enorme informatie verblijven. De informatieverzamelingen waarvoor IT-groepen worden gevraagd, zijn ook groot om te worden ondersteund. De petabytes aan materiaal die video, audio en afbeeldingen kunnen bevatten, zijn te groot om het bedrijfsnetwerk te doorkruisen en niet te worden ondersteund.

Laat iedereen het ergens over eens zijn: het maken van een back-up op schijf van uw enorme gegevensopslag is niet iets dat verstandig zal zijn. De prijs van het moeten ontwikkelen van een back-up voor uw enorme informatie die onbeperkt in afmeting zou zijn, net zoals uw enorme data zelf gewoon ook kostbaar zou zijn.

Oplossingen voor uw grote informatie Problemen met back-ups

Wat echt mijn interesse trok, is dat de meest effectieve optie voor dit probleem misschien een oude optie is: in het verleden, voordat de harde schijf zo betaalbaar werd, wat er ook op tape was opgeslagen. De factor dat tape-opslagruimte misschien iets is waar je nog eens aan moet denken als je deelneemt aan de wereld van enorme gegevens, is dat niet alle gegevens hetzelfde zijn ontwikkeld. Wat dit betekent is dat het geen financieel gevoel geeft om het op een kostbare harde schijf te bewaren.

Zelf een magento 2 webshop? Kijk dan eens op guapa.nl