Selecteer een pagina

Wanneer je een bedrijf hebt gestart of je juist wilt verder groeien met jouw bedrijf is het belangrijk om de online markt te betreden. Online wordt er steeds meer gekocht en verkocht en er wordt ook steeds meer informatie gezocht. Hierdoor is het van belang om een goede website te hebben. Je website is namelijk een belangrijk visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk dat je website mensen aanspreekt en duidelijk is.

 

Er zijn veel verschillende factoren waar op gelet moet worden bij het bouwen van een website. Een website bouwer is naast dat ze op de hoogte zijn van alle trends en ontwikkelingen online hebben ze ook de expertise om een goede gebruiksvriendelijke site te bouwen. Zo heeft de snelheid van je website veel invloed op de vindbaarheid. Wanneer je website snel is zal deze door Google sneller gevonden worden en is de site voor je potentiële klanten makkelijk door te scrollen.

 

Naast dat het belangrijk is dat een website snel is speelt de gebruiksvriendelijkheid ook een grote rol hierin. Belangrijk hierbij is dat de bezoeker makkelijk door de verschillende pagina’s op jouw site kan navigeren. Dit wordt de customer journey genoemd, hoe gebruiksvriendelijker je site hoe makkelijker de bezoeker zijn weg vindt.

 

 

 

Tips voor het vinden van een goede website bouwer

Doordat er steeds meer websites gecreëerd worden zit er ook veel verschil tussen het laten bouwen van een website. Daarom is het van belang dat je goed let op een aantal criteria.

 

Als eerste bekijk de meest recente projecten en vraag wat ze precies hebben uitgevoerd. Ook is het belangrijk om referenties op te doen. Zo kan je bedrijven bellen en vragen naar hun ervaring met degene die de website voor hun heeft gebouwd.

 

Ook is het belangrijk om te weten hoe gebruiksvriendelijk de website is. Vraag hierna aan de website bouwer het laatste waar je namelijk op zit te wachten is wanneer je een plaatje of tekst moet wijzigen dat je dit niet zelf kunt uitvoeren en hier iedere keer een rekening voor krijgt.

 

Kijk niet alleen naar de prijs van een website, het bouwen van een website kost nou eenmaal geld. Het is het geld waard om te investeren in een goede basis zodat je zelf verder kunt uitbreiden.